Laster...

Om altitec

 

Altitec ble etablert i 1992, og leverer batterier, batteriløsninger, ladere, projektorpærer etc. I kundelistene finner du hundretusener av privatkunder, de aller fleste kommuner, sykehus, skoler i Norge - Forsvaret, Offshore samt tusenvis av andre små og store bedrifter og organisasjoner.

Unik kompetanse innen batterier

Altitec har utviklet batteripakker og andre batterirelaterte produkter siden 1992, dette gjør oss unike i bransjen da de fleste av våre konkurrenter kun driver nettbutikk og selger varer de kjøper av andre importører, ofte sender de direkte fra importøren sitt lager i utlandet slik at du selv må betale fortolling-gebyr og Norsk moms.

Uavhengig totalleverandør

Altitec er en uavhengig produsent/importør/grossist/forhandler, som med tiden har utviklet ett bredt leverandørnettverk innen feltet batteri, ladere, projektor pærer, tilbehør og andre reservedeler. Vi har i dag over hundre underleverandører for å dekke opp mangfoldet av produkter.

Nettbutikk

Altitec har en meget innholdsrik nettbutikk med mer enn 25.000 produkter. Butikken er tilpasset både privatkunder, offentlige virksomheter og bedrifter.

Produksjon av batteripakker

Altitec har egen batteripakkeproduksjon som kan utvikle og produsere en spesiell batteripakke eller større serier.

Denne sammensetingen av en leverandør som både er produsent, importør og forhandler, gir deg frihet til å velge den løsningen som passer best.
Vi outsourcer noe av produksjonen hos våre samarbeidspartnere i inn og utland, dette gjør oss i stand til å levere batterier til store prosjekter samtidig som vi er fleksible på småleveranser.

Hvorfor kjøpe av oss

Hos oss er kvalitet og service høyest prioritert, vi holder produktene ferske ved å lagerføre litt av fleste typene og styrer innkjøpet etter salg og etterspørsel, ikke etter volumrabatter. Etter mange år i bransjen har vi en unik kompetanse på batterier som kommer deg tilgode i form av riktige produkter som holder høy kvalitet.

Altitec.no AS 
Torsnesveien 173
NO-1634 Gamle Fredrikstad

E-post:

post@altitec.no

Orgnr.:

927 526 603MVA

Standard betalingsbetingelser:
15 dager, 30 dager etter avtale.

Standard kontonr innland: 
1080 52 85945

Account for international payments:

Bank: Sparebank1
BIC/Swift:SPTRNO22

IBAN:NO5910805285945