Holdere og Cases Apple iPhone, iPad og Mac

Appleproduktene er laget av materialer som tåler en del, men langt i fra alt. De er utsatt for støt og vannskader, for å nevne noe. En iPhone med knust skjerm eller bakside er ikke noe særlig morsomt å bruke, og det er heller ikke bra for fingre (eller humør?). Disse produktene beskytter telefonen eller nettbrettet før skaden oppstår.

Allerede vært uheldig med din iPhone eller iPad? Vi har et stort utvalg i reservedeler, klikk her for å se utvalget.
Vise som Rutenett Liste

4 Produkter

Angi synkende retning
per side
 1. Solid aluminumsholder for iPad 1 til 4. Kan roteres, og blokkerer ingen knapper etc. Gummiputer beskytter enheten mot riper og skader. Lær mer
 2. Mykt silikondeksel som beskytter hele baksiden og sidene av telefonen. Er støtabsorberende, helt gjennomsiktig - og lett og ta av og på. Perfekt for de som ønsker å bruke beskyttelse på telefonen, men fortsatt vise det opprinnelige designet! Lær mer
 3. Vanntett pose til iPhone, HTC, Samsung eller andre mobiltelefoner og utstyr man ønsker å ha med seg på tur i fuktige omgivelser. Posen holder vann og fuktighet ute, samtidig som den beskytter enheten mot støv og sand. Perfekt følgepartner på stranden?

  Tips: Moderne mobiltelefoner tåler svært dårlig fuktighet. Selv et par dråper kan ødelegge telefonen. Sørg derfor for å legge telefonen i posen før det er for sent!

  Lær mer
 4. Plasser magneten i ventilatoren i bilen og den medfølgende tynne stålplaten mellom telefonen og dekselet ditt og du har en genial universal telefonholder for bilen.

  Passer til det meste som har et avtagbart bakdeksel eller er magnetisk.

  • Mobiltelefon/GPS
  • Smarttelefon/iPhone/Galaxy/Android
  • iPad/nettbrett 

  Lær mer
Vise som Rutenett Liste

4 Produkter

Angi synkende retning
per side