Reservedeler Apple iPhone, iPad og Mac

I blandt er man uheldig. Uforutsette ting oppstår. I et uoppmerksomt øyeblikk er det lett å miste telefonen i bakken. Alle har vel sett en og annen iPhone med sprukket skjerm - eller kanskje en skjerm som ikke fungerer i det hele tatt? For de som liker å fikse slike ting selv, finnes det reservedeler! Vi har listet opp de mest vanlige og mest etterspurte delene, men det finnes mange flere. Finner du ikke det du leter etter, hjelper vi deg gjerne!

Vise som Rutenett Liste

6 Produkter

Angi synkende retning
per side
 1. Skrutrekker for åpning av Apple-produkter som iPhone 4, iPhone 4S og iPhone 5, 5S. Disse modellene benytter en spesiell "Pentalobe"-skrue - en femkantet stjerneform man vanligvis ikke har liggende. Skrutrekkeren er av høy kvalitet, og har perfekt passform til TS1 Pentalobe-skruer. Lær mer
 2. Batteriet leveres med ferdig loddet koblingspunkt, det eneste du trenger er et passende skrujern til skruene i bunnen av telefonen.

  PS: iPhone 4 og 4S bruker forskjellige batterier. De ser ganske like ut, men størrelsen varierer med noen få milimeter. Lær mer
 3. Innhold:

  adaptor

  1. nano-SIM -> micro-SIM adaptor

  2. nano-SIM -> SIM adaptor

  3. micro-SIM -> SIM Eject Pin adaptor-Set with three SIM-adaptors

  1. nano-SIM -> micro-SIM The SIM-card adaptor is used for devices with micro-SIM card (Apple iPhone 4/4s or Samsung Galaxy S3) by a nano-SIM card (iPhone 5).

  2. nano-SIM -> SIM The SIM-card adaptor is used for devices with normal SIM-card by a nano-SIM card (iPhone 5).

  3. micro-SIM -> SIM The SIM-card adaptor is used for devices with normal SIM-card by a micro-SIM card (Apple iPhone 4/4s or Samsung Galaxy S3).

  Lær mer
Vise som Rutenett Liste

6 Produkter

Angi synkende retning
per side