AAA batterier Engangs battericeller

AAA batterier (som oftest lest "trippel-a") er et standard batteri som ofte brukes i små portable enheter som fjernkontroller, MP3 spillere, måleinstrumenter, digitalkamera osv. AAA er 44,5 mm lang og 10,5 mm i diameter - og finnes i både engangs og oppladbare utgaver.

I liket med sin storebror AA leverer engangs AAA 1,5 volt, men siden AA kan tilby 3 til 4 ganger mer kapasitet er det kun i de minst strømkrevende enhetene AAA blir brukt. I de siste årene har vi sett en trend hvor enheter som tidligere har benyttet AA nå bytter til AAA, siden innmaten har blitt mindre strømkrevende og mer effektiv. Med dette sparer man en del vekt.

AAA er også kjent under navnene LR03, R03, 24A, 24D, Micro, Microlight, MN2400, MX2400 og UM4.

Vise som Rutenett Liste

10 Produkter

Angi synkende retning
per side
 1. Perfekt til strømkrevende applikasjoner! Lithium engangsbatteri som har 7 ganger kapasiteten av et vanlig alkalisk batteri, veier kun 1/3 av standard alkaline batterier og fungerer perfekt i ekstreme temperaturer. Batteriet kan lagres i opp til 15 år. 
  Pris er oppgitt pr. batteri. Forpakning er 10 stk pr eske, 12 esker pr kartong
  Lær mer
 2. Praktisk oppbevaringsboks for 8x AA eller AAA batterier. Boksen har indikator på siden som lett lar deg gjenkjenne tomme eller ubrukte batterier. Boksen har også plass til minnekort, dersom man ikke bruker plassen til alle 8 battericellene. Kjekk sak å ha i fotobaggen!

  Batterier medfølger ikke. Lær mer
 3. Lang lagringstid på 10 år - stabil battericelle som alltid er klar til dyst Energizer Max AAA passer utmerket som allround batteri. Den har også en ekstra pakning for å hindre lekkasje (PowerSeal technology) Lær mer
 4. Panasonic (tidligere Sanyo) eneloop Pro AAA - Denne batteriteknologien har både de gode egenskapene et oppladbart batteri, og kombinert med det beste fra Alkaliske batterier! det kommer ferdig ladet og klart til bruk samt lader seg ikke ut på kort tid slik de vanlige ladbare gjør. 

  Lær mer
 5. Pris er oppgitt pr. pakning a 10 batterier.  Lær mer
Vise som Rutenett Liste

10 Produkter

Angi synkende retning
per side