Holdere og Beskyttelse Mobiltilbehør

De fleste nye mobiltelefoner er laget av materialer som tåler en del, men langt i fra alt. De er svært utsatt for støt og vannskader, for å nevne noe. En mobiltelefon med knust skjerm eller bakside er ikke noe særlig morsomt å bruke, og det er heller ikke bra for fingre (eller humør?). Disse produktene beskytter telefonen før skaden oppstår.

Allerede vært uheldig med din iPhone eller iPad? Vi har et stort utvalg i reservedeler, klikk her for å se utvalget. Reservedeler til andre produkter kan skaffes på forespørsel.
Vise som Rutenett Liste

14 Produkter

Angi synkende retning
per side
 1. Vanntett pose til iPhone, HTC, Samsung eller andre mobiltelefoner og utstyr man ønsker å ha med seg på tur i fuktige omgivelser. Posen holder vann og fuktighet ute, samtidig som den beskytter enheten mot støv og sand. Perfekt følgepartner på stranden?

  Tips: Moderne mobiltelefoner tåler svært dårlig fuktighet. Selv et par dråper kan ødelegge telefonen. Sørg derfor for å legge telefonen i posen før det er for sent!

  Lær mer
 2. Samsung Galaxy S4 har et stort batteri fra før, men visste du at det kan utvides til et større? Originalt leveres telefonen med et batteri som yter 9,68Wh. Dette batteriet yter 19,24Wh! Det er en dobling av kapasitet og brukstid. Rent fysisk er batteriet større enn det originale, men det løses med et flott Flip-Cover som også har plass til kreditt- og visittkort.

  Perfekt til krevende arbeidsdager, eller bare dager hvor man kanskje sjekker Facebook eller spiller litt over gjenomsnittet lenge...

  Se videoen lenger ned på siden for en demonstrasjon av produktet i bruk. Lær mer
 3. Mykt silikondeksel som beskytter hele baksiden og sidene av telefonen. Er støtabsorberende, helt gjennomsiktig - og lett og ta av og på. Perfekt for de som ønsker å bruke beskyttelse på telefonen, men fortsatt vise det opprinnelige designet! Lær mer
 4. Plasser magneten i ventilatoren i bilen og den medfølgende tynne stålplaten mellom telefonen og dekselet ditt og du har en genial universal telefonholder for bilen.

  Passer til det meste som har et avtagbart bakdeksel eller er magnetisk.

  • Mobiltelefon/GPS
  • Smarttelefon/iPhone/Galaxy/Android
  • iPad/nettbrett 

  Lær mer
 5.   Magnet telefon holder.  360 graders rotasjon. 

  Lær mer
 6. Ultatynn 0,3mm beskyttelsesglass til iPhone 6 / 6S

  Lær mer
 7. Clampmag Plus Magnetisk Universal Telefonholder.


  Festes i ventilatorgrillen.

  360 graders justering.

  Lær mer
Vise som Rutenett Liste

14 Produkter

Angi synkende retning
per side