Hvordan finne produktet du leter etter

Laster...
For å hjelpe deg å finne varen du leter etter, tilbyr vi flere metoder du kan bruke for å lete.

Søkemotoren Den absolutt raskeste metoden, som også er metoden vi bruker internt hos oss - er å benytte søkemotoren på siden vår. Du kan søke etter batteriets eller laderens varenummer, partnummer eller modellnummer, for eksempel "NB-4L" eller "EN-EL14".

Varenummeret skal stå merket på selve batteriet eller laderen, eller på en klistrelapp på baksiden. Du må ta batteriet ut av enheten for å lese av dette. Sørg for å få med alle bindestreker, mellomrom eller understreker når du søker.

Søkemotoren vil foreslå produkter underveis når du skriver. I mange tilfeller vil du få opp riktig batteri eller lader etter bare noen få bokstaver. Om du ikke får treff når du har skrevet inn hele varenummeret, forsøk å fjerne noen av bokstavene eller bytt ut mellomrom med bindestrek eller motsatt.

Du kan også søke etter navnet på enheten batteriet skal brukes til, for eksempel "Canon EOS 500D".

Kategoristruktur

En annen metode du kan bruke for å finne riktig produkt, er å benytte menystrukturen. Velg kategorien som passer best til det du leter etter. Kategoriene er inndelt med underkategorier som leder deg videre, og du kan også benytte filter i kategoriene for å finne ønsket vare lettere.

Finner du ikke det du leter etter?

I noen tilfeller er det vanskelig å finne riktig vare, og i en bransje som dette finnes det ofte mange alternativer. Om du ikke finner det du leter etter, eller er usikker på om varen du har funnet vil passe - vil vi gjerne hjelpe deg! Kontakt oss på e-post post@altitec.no eller på telefon 69 352404, så finner vi en løsning som passer ditt behov.