Advanced serie
Casual serie
Clicktronic

Clicktronic Kategorier

Clicktronic er en av verdens beste produsenter av kabler, spilittere og tilbehør til hjemmekino, HiFi og lydanlegg. Med et ensidig fokus rettet mot høy kvalitet, presis konstruksjon og de beste materialer - er produktene til Clicktronic av ypperste klasse både for amatører og proffesjonelle brukere.

God!

Casual serie

Sofistikert og rimelig på samme tid.
Den perfekte introduksjonen til den utfordrende verden av kabling til hjemmekinoen eller lydanlegget. Det er gøy å kunne tilfredstille høyoppløslige skjermer og lydanlegg med high-end kabler. Ikke la kablene være det svakeste leddet i ditt oppsett! Casual-serien tilbyr den siste generasjonen av den førsteklasses HiFi og hjemmekinotilbehør. Opplev fantastisk bildekvalitet og god, dynamisk lyd - til en helt standard pris!
I konstruksjonen av disse kablene benyttes det innerledere av 99,99% oksygenfritt kobber. Dette ivaretar høy fleksibilitet i kabelen, samtidig som signaloverføringen er på et svært høyt nivå.
Skjermingen i kabelen beskytter hele kretsen (fra sender til mottaker) mot eksterne forstyrrelser. Slike forstyrrelser finnes i alle hjem og alle steder med elektrisk utstyr. Alle pluggene er laget av trelags støpt PVC/ABS plast. Dette ivaretar perfekt passform og et presist, robust grep.
24-karats gullbelagte kontaktpunkter reduserer overføringsmotstanden til et minimum.

Bedre!

Advanced serie

God er ikke god nok, når det finnes bedre!
Den kjente prikken over "i"-en. Advanced serien er rettet mot proffbrukere med ekstremt høye kvalitetskrav. Robust og presis konstruksjon, førsteklasses materialer og den reneste signaloverføringen er det som betyr mest. Grunnen? High-end enheter fortjener rett og slett de beste kablene - uten kompromisser.
De fullforsølvede innerlederne tilbyr optimal overførings-kapasitet. Sølv er et av de beste materialene vi har til signaloverføring.
Den firedoble og fleksible signalskjermingen eliminerer elektromagnetiske forstyrrelser opp mot grensen av det som er fysisk mulig. Pluggen er konstruert av metall med en svært presis passform, og tåler både tøff behandling og høye kvalitetsbehov.
Kontaktpunkter av rent gull reduserer overføringsmotstanden til et minimum.På denne måten kan du nyte filmer, spill og hjemmekino med et skarpt, fargerikt og høyoppløslig bilde.
Vi finner ikke produkter som matcher utvalget.